За нас

Здравейте и Добре дошли в нашия професионален онлайн магазин!

 

MOSAIC NAIL SYSTEMS е естонска бутикова марка, с богата цветова гама от хипоалергенни гел лакове с икономичност, удобство и безупречен краен резултат, гарантиращ винаги здрави ноктите на вашите клиенти.

MOSAIC NAIL SYSTEMS препоръчва работа в система за безупречен краен резултат.

Ника Бюти представя най-новите иновации на специално селектирани марки на много добри цени и с изключително качество . Ще се постараем да отговорим на нуждите на всеки клиент и да подкрепим професионалистите във всеки аспект от техния бизнес живот.Нашата цел е да предлагаме качествени продукти на престижни марки, наложили се във времето и спечелили доверието на хиляди клиенти по цял свят. Вдъхновени от нашите клиенти, които търсят най-доброто за своите клиенти, ние системно ще разширяваме нашия асортимент от продукти.

На-важното с един поглед: www.nbs.bg

Онлайн магазинът ни предлага всичко необходимо за правенето на гел лак както любителски у дома, така и за професионална употреба от маникюриските по салоните в България. 
За нас качеството на предлаганите продукти е от ключово значение. Затова предлагаме марката Mosaic . Тя се отличава от останалите марки за гел лакове с дълготрайността на продуктите си. С тях маникюрът Ви ще издържи минимум три седмици, а ако сте спазили всички стъпки- вероятно поне месец.

Открийте всичко от света на маникюрът при нас. Качествени гел лакове, иновативни топ лакове и бази за маникюр и педикюр. Best Prices.

Приятно творене!

www.nbs.bg